BoConcept

Messe BIC 2019

Om projektet

Vi her gennem de sidste 20 år samarbejdet med BoConcept angående inventar, butiksopbygning (i Danmark og Europa) og messer. Vi har bl.a. bygget deres messe i Herning af flere omgange og har også været i Köln og bygge deres messe stand, dengang deres messe blev afholdt der. Vi har derudover assisteret dem med deres møbelsamling rundt i hele verden.

I denne case byggede vi en messe for deres franchisetager. Messen blev afholdt i deres egne lokaler i Herning. Der blev opbygget en butik i deres eksisterende lokaler, for at deres franchisetagere kunne få fornemmelsen af at gå ind i en ”rigtig” butik. Opbygning af nyt showroom bestod af montering af nye tæpper i indgangsområde, spartling og maling af vægge og gulve, montering af inventar og møbler, montering af skilte, montering af døre / skydedøre, montering af ”gardiner” og solsejl. Derudover stod vi for leverancen af inventar samt håndtering af diverse løbende ad-hoc opgaver, for at vi kunne komme i mål med projektet.


Kunde


Hos Stoffer Retail Solutions har vi gennem flere generationer specialiseret os i udvikling og opbygning af smukt, unikt og funktionelt butiksinventar og shop-in-shop i blandt andet Silkeborg, København og Aalborg.