FIND OS HER

Stoffer Retail Group Logo

Hårupvej 12
8600 Silkeborg
CVR: 26680522

Tlf. 86 84 61 08
stoffer@stofferretailsolutions.dk

Historien

I 1989 drog Jan Kristoffersen afsted til Sydtyskland og arbejdede med opsætning af vinterhaver, carporte, hegnsudstillinger mm. for en større kundeskare af trælastforhandlere. Efter 10 gode år i Tyskland blev Jan kontaktet af Club 8 Møbler (i dag BoConcept), som havde brug for hjælp til opbygning af deres koncept- butikker i Europa. Det er blevet til et rigtig godt samarbejde og opbygning af over 100 BoConcept butikker i Tyskland, Sverige, England, Holland, Danmark og Grønland. Derudover har Stoffer Retail Solution produceret inventar til BoConcepts butikker i hele verden i mere end 20 år og bistået med møbelsamling ligeledes i hele verden.

Vi samarbejder i dag med forskellige kæder, store som små. Vi har hjulpet vores samarbejdspartnere med at udvikle inventar og har alt efter behov også stået for monteringen af de forskellige projekter.

kapacitet

Vi har gennem årene investeret i både værktøj, specialmaskiner og CNC-styrede maskiner, så vi i dag står med en veludstyret, effektiv og moderne produktion.
Vores tilgang til at sikre en konstant udvikling af vores maskinkapacitet er, at vores investeringer i nye forbedringstiltag, altid sker med baggrund i at kunne øge effektiviteten og med fokus på kvalitet og leveringssikkerhed.

Vi har 4 montørbiler kørende samt vores egen bil med lift, så vi kan levere produkterne med egne montører eller en direkte speciallevering, når kunden ønsker dette.

kompetencer

Med mere end 30 år i branchen har vi prøvet meget og har deraf opbygget en stor erfaring og viden indenfor de mange forskelligartede opgaver og projekter, som vi har udført igennem årene.
Vi har opbygget et stort netværk, som vi kan trække på, når behovet opstår. Vores medarbejdere har en bred faglig viden på området – ligesom medarbejderne i henholdsvis administration, salg, produktion og montage er en god sammensætning af lærlinge og snedkere med 10-40 års erfaring indenfor faget.

Salgschef

Bent Møller

+45 93 63 02 93

bent@stofferretailsolutions.dk

Projektleder inventar

Jørgen Sørensen

+45 93 63 30 00

Joergen@stofferretailsolutions.dk

Produktion- og projekt koordinator inventar

Morten Bjørn

+45 91 89 89 98

Morten@stofferretailsolutions.dk

Adm.- og økonomiansvarlig

Lotte Kristoffersen

+45 22 61 01 16

Lotte@stofferretailsolutions.dk

Indehaver

Jan Kristoffersen

+45 40 50 15 87

jan@stofferretailsolutions.dk

KONTAKT OS

Stoffer Retail Solutions

Hårupvej 12

8600 Silkeborg

 

CVR: 26680522

TLF. 86 84 61 08

STOFFER@STOFFERRETAILSOLUTIONS.DK

Stoffer Retail Solutions

FIK DU SVAR PÅ DINE SPØRGSMÅL?

Har du travlt og skal hurtigt videre? Lad os ringe dig op. Vi kan råde og vejlede dig 

– og hvis du ønsker det sende et uforpligtende tilbud. Lige præcis når det passer dig.