Find os her

Stoffer Retail Solutions

Hårupvej 12
8600 Silkeborg
CVR: 26680522

Tlf. 86 84 61 08
stoffer@
stofferretailsolutions.dk

VÆRDIGRUNDLAG


Tid, økonomi og faglig, teknisk kvalitet er afgørende for enhver kundes oplevelse.

Vores engagerede, erfarne og dygtige medarbejdere udgør i dag et velkørende team med korte kommunikationsveje, hvor alle bliver hørt, og hvor de bedste idéer bliver brugt, samt hvor eventuelle ændringer hurtigt kan foretages. Der er kort vej fra top til bund, og i et ethvert projekt er der én eller max. to tovholdere med totaloverblik og totalansvar, således at kommunikation og logistik forbliver så effektiv som mulig.

Vi arbejder fast sammen med 3 – 4 dygtige, kreative designere, hvis idéer ofte giver os udfordringer, som inspirerer vores innovationsevne, og vi glæder os sammen, når idéen står synlig, flot og funktionel foran os.

Vi har resourcerne til at stå for totalentreprisen og vi er ikke blot effektive fra dag 1, men også fra time 1.

Vi har egen malerkabine, som gør os uafhængige af evt. forsinkelser eller uregelmæssigheder fra underleverandører.

Traditionelt tømrerarbejde bliver udført med samme faglighed og ekspertise som ved butiksopbygninger. Vi er ansvarlige for vores egne planer, og vi levere altid inden for deadline.

Vores tilbud og tjenester omfatter rådgivning, prisoverslag og kreativ og individuel udformning af en totalindretning eller dele af den – altid med direkte og løbende kontakt med vores ansvarlige projektleder.

Rådgivningen består i besigtigelse af projektet, bistand ved valg af materialer og selve udførelsen. Herunder råd og vejledning om inventarvalg – elementer, mobile vægge, reoler, hylder, diske, podier m.m.

Prisoverslaget er udførligt, så alle parter ved, hvad det handler om, og der ikke opstår ubehagelige misforståelser eller overraskelser.

Vi arbejder ud fra et grundkoncept, som dog altid giver mulighed for variationer og opfyldelse af individuelle ønsker, som vi hidtil med glæde erfarer, har været til kundernes fulde tilfredshed.

Kontakt os


Stoffer Retail Solutions
Hårupvej 12
8600 Silkeborg

CVR: 26680522

ØNSKER DU ET UFORPLIGTENDE TILBUD?

Udfyld kontaktformularen
og vi ringer dig op hurtigst muligt.


    Hos Stoffer Retail Solutions har vi gennem flere generationer specialiseret os i udvikling og opbygning af smukt, unikt og funktionelt butiksinventar og shop-in-shop i blandt andet Silkeborg, København og Aalborg.