Nodo Arkitekter og Båks

Nodo Arkitekter og Båks indgår strategisk samarbejde

Nodo Arkitekter og Båks indgår strategisk samarbejde

– Vi tror på, at vi gennem et stærkt, strategisk samarbejde kan skabe en unik position, der både vil styrke os og samtidig skabe merværdi for vores kunder. Vi har i begge virksomheder mange års erfaring med håndtering af både store og små byggeprojekter. Ved at kombinere vores faglige kompetencer kan vi tilbyde det bedste fra begge verdener til både private og erhvervskunder. Vores fælles vision er at skabe fremtidens bæredygtige byggeprojekter med arkitektur, innovation, design og gedigent håndværk som bærende elementer, fortæller Christian Grønnemark Jensen, der er driftsdirektør hos Stoffer Group, og som Båks hører under.

 

Samarbejdet de to virksomheder imellem betyder også, at man fremadrettet kan kombinere specialistkompetencer inden for moderne arkitektur og nøglefærdigt modulbyggeri.
Med kombinationen af Båks’ præfabrikerede modulløsninger og Nodo Arkitekternes unikke ekspertise igennem de seneste 12 år inden for løsninger til erhverv, private og det kommercielle marked er det målet, at kunderne skal opleve et styrket samspil omkring design og kvalitet samt en forenklet byggeproces.

 

– Det strategiske samarbejde mellem Nodo og Båks betyder, at vi kommer til at stå langt stærkere og kan løse en lang række forskellige opgaver. Vi kommer til at fokusere på at skabe kreative og produktionseffektive løsninger, der er attraktive og fleksible – og som fremmer livskvaliteten. Hvad enten der skal bygges en tilbygning, en pavillon eller et sommerhus, gør samarbejdet det muligt for kunden at få råd og vejledning af arkitekten om alt fra valg af materialer og elementer til funktionalitet. På den måde sikrer vi, at både indretning og byggestil matcher kundens drømme og tanker, siger Louise Balle Rosbjerg, der er partner hos Nodo Arkitekter.

 

Christian Grønnemark Jensen understreger, at de to samarbejdspartnere kan realisere de fleste byggebehov og ønsker uden lang byggeaktivitet på pladsen. Modulerne præfabrikeres og leveres som plug-and-play-løsninger, så kunden slipper for byggerod og forstyrrelser. Udover en hurtigere byggetid mener man hos både Nodo Arkitekter og Båks, at kvalitet og bæredygtighed hænger uløseligt sammen.

 

– Bæredygtighed er en helt naturlig del af den måde, vi arbejder på. Helt fra den tidlige opstart og valg af materialer til vores ressourceforbrug i produktionen og det færdige byggeri. Når kvaliteten er i orden, stiger holdbarheden – og det kommer os alle til gode, slutter Louise Balle Rosbjerg fra Nodo arkitekter.

 

Om Nodo Arkitekter
Nodo Arkitekter er et Aarhus-baseret arkitektfirma med 20 medarbejdere, der løser opgaver over det meste af Danmark. Virksomheden er eksperter i det brede felt og arbejder inden for områderne Business, Living, Public, Urban og Design.
Siden 2010 har arkitektfirmaet arbejdet med alt fra udvikling af større boligområder, etagebyggerier og butikskoncepter til tilbygninger og ombygninger af skoler og sportshaller, firmadomiciler og en lang række private villaer.

 

Om Båks – by STOFFER GROUP
Båks producerer præfabrikerede og nøglefærdige løsninger til tilbygninger samt fritids- og helårshuse i høj kvalitet. Løsningerne er udviklet og indrettet efter den enkelte kundes unikke behov og ønsker. Alle Båks’ modulløsninger indeholder utallige indretningsmuligheder til private og erhvervsbyggerier, hvor projekterne oftest udføres i en totalentreprise.
Modulerne fremstilles på egen fabrik i Silkeborg under kontrollerede forhold og i et indendørs og tørt produktionsmiljø.

 

Har du brug for yderligere information, bedes du kontakte:

Nodo Arkitekter
Louise Balle Rosbjerg, 53737807, lb@nodo.dk

Båks
Christian G. Jensen, 93633919, Christian@stofferretailsolutions.dk

Soft Line