Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag​  uk-flag  de-flag

Værdigrundlag

Tid, økonomi og faglig, teknisk kvalitet er afgørende for enhver kundes oplevelse.​

Vores engagerede, erfarne og dygtige medarbejdere udgør i dag et velkørende team med korte kommunikationsveje, hvor alle bliver hørt, og hvor de bedste idéer bliver brugt, samt hvor eventuelle ændringer hurtigt kan foretages. Der er kort vej fra top til bund, og i et ethvert projekt er der én eller max. to tovholdere med det totale overblik og totalansvar, således at kommunikation og logistik bliver så effektiv som mulig.

Vi arbejder fast sammen med 3 - 4 dygtige, kreative designere, hvis idéer ofte giver os udfordringer, som inspirerer vores innovationsevne, og vi glæder os sammen, når idéen står synlig, flot og funktionel foran os.

Vi har alting pakket i vores lastbiler, klar til at rykke ud og være effektive ikke blot fra dag 1, men også fra time 1.

Vi har egen malerkabine, som gør os uafhængige af evt. forsinkelser eller uregelmæssigheder fra underleverandører.​​

Traditionelt tømrerarbejde bliver udført med samme faglighed og ekspertise som ved butiksopbygninger. Vi er ansvarlige for vores egne planer, som vi holder.

Vores tilbud og tjenester omfatter rådgivning, prisoverslag og kreativ og individuel udformning af en totalindretning eller dele af den - altid med direkte og løbende kontakt med vores ansvarlige projektleder.

Rådgivningen består i besigtigelse af projektet, bistand ved valg af materialer og selve udførelsen. Herunder råd og vejledning om inventarvalg - elementer, mobile vægge, reoler, hylder, diske, podier m.m.

Prisoverslaget er udførligt, så alle parter ved, hvad det handler om, og der ikke opstår ubehagelige misforståelser og overraskelser.

Vi arbejder ud fra et grundkoncept, som dog altid giver mulighed for variationer og opfyldelse af individuelle ønsker, som vi hidtil med glæde erfarer, har været til kundernes fulde tilfredshed.​

Firma

Stoffer Retail Solutions

CVR:​ 26680522

Adresse​

Hårupvej 12, 8600 Silkeborg

Find vej med Google Maps

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.