HTH

HTH Gl. Kongevej – København

Om projektet

Siden 2015 har vi samarbejdet med HTH – Nobia. I denne periode har vi assisteret med deres butiksopbygninger i både Danmark og Sverige. Dette har både være helt nye butikker i nye lokaler, men også renovering af eksisterende butikker. Vi har i samme periode produceret og leveret inventar til deres mange butikker rundt i Danmark.

I denne specifikke case har vi stået for nyetablering af HTH-butik på Gl. Kongevej i København. Det er en totalrenovering af hele salgsarealet, hvor vi har stået for totalentreprisen, dvs. nedbrydning af eksisterende lokaler, nedlægning af nye gulve, opbygning af vægge, malerarbejde, total renovering af trappe til 1. sal, ny el samt montering af miljøer. Vi har også leveret butiksinventaret til butikken heriblandt: reception, tech-lab inventar samt design studio. Derudover er der blevet tilsluttet 2 stk. bruger køkkener.
Vi har stået for alt koordinering mellem diverse håndværkere, HTH og folk i butikken.


Kunde


Hos Stoffer Retail Solutions har vi gennem flere generationer specialiseret os i udvikling og opbygning af smukt, unikt og funktionelt butiksinventar og shop-in-shop i blandt andet Silkeborg, København og Aalborg.