Alsidig og effektiv

Montage


Vi har kompetencerne til at være med hele vejen
– lige fra den første skitse til selve opbygningen.
Vi går ikke

Før alt er lige og spiller

Vores montageløsninger er skræddersyet til den enkelte kunde, hvad end det handler om en shop-in-shop, et indkøbscenter, et bibliotek eller andet. Vi kan stå for totalentreprisen, hvor alt fra tegning, udvikling, produktion, levering og montering kan arrangeres internt. Vi er med til det sidste, og sikrer at kvaliteten er i top, samt at kunden er tilfreds inden et projekt afsluttes. 

Trin 01

Afklaring

Vi tilbyder uforpligtende rådgivning, der danner grundlag for udformning af fremtidige projekter. 

Trin 02

Skitser

Vi står i tæt samarbejde med fagfolk, der kan designe og udvikle fremtidige projekter og koncepter, der passer til dit brand. 

Trin 03

Produktion

Vores erfarne håndværkere sikrer en moderne produktion af højeste kvalitet. 

Dine fordele

Hos Stoffer Retail Solutions har vi gennem flere generationer specialiseret os i udvikling og opbygning af unikt og funktionelt butiksinventar, effektiv og kvalitetssikret butiksmontage samt kreative shop-in-shop løsninger.

Alt inhouse

Her får du hele pakken samlet ét sted. Derved sikres effektive og kvalificerede resultater – hver gang. 

Bred erfaring

Med 30 år i branchen, har vi prøvet det meste, og vi finder altid en løsning, der møder altid kundens individuelle behov.  

Kort reaktionstid

Vi tilstræber en hurtig reaktionstid samt få tovholdere på projekter, så kommunikation og logistik forbliver så effektiv som mulig.

Fuld service

Hos os er kunden i fokus, og vi finder altid en tilfredsstillende løsning, der matcher pris, behov og kvalitet. Her er samarbejdet er først afsluttet, når kunden er tilfreds. 

Vi har leveret
til de største

Vi har arbejdet for en lang række tilfredse kunder, heriblandt:

Lego, Salling Group, Nobia Denmark (HTH), IdeMøbler, Bestseller, BoConcept, Day Birger et Mikkelsen, Trip Trap, Kitchen and More, Illum, WHEAT, Deichmann, Interior-Direct (First Hotel), Done by Deer, Environment for learning, Modul Retail Solution AS, V. Guldmann, EM Retail Solutions.

De siger vores kunder om vores service

Gennem mange år i branchen har vi arbejdet for et hav af tilfredse kunder, der især fremhæver vores evner indenfor løbende kommunikation, loyalitet og evne til altid at levere inden for deadlines. 

“Jeg kan med stor glæde, nemt anbefale Stoffer Retail Solutions for andre, Jan Kristoffersen selv og hans folk er ærligheden selv, hvis de lover noget bliver det overholdt, jeg har ikke på noget som helst tidspunkt, haft følelsen af, at Stoffer Retail Solutions har prøvet på at snyde os. Jeg vil bestemt også, såfremt dette skulle ske, benytte Stoffer Retail Solutions til fremtidige projekter. Jeg kan med god tro anbefale Stoffer Retail Solutions til alle andre.”
Ole Valsgaard, BoConcept Hamburg​
“Vi var meget tilfredse med deres arbejde, den løbende kommunikation og samarbejde samt deadline for aflevering af butikken, vi har derfor alene af den grund valgt at anvende Stoffer Retail Solutions til at bygge vores butiksområde i stormagasinet Harrods London og vores butik i Notting Hill. Alle nye kommende butiksopbygninger vil blive udført af Stoffer Retail Solutions. Vi kan kun varmt anbefale dette professionelle firma.”
Mireille Baumgart, Concept Living Ltd​

Fik du svar på
dine spørgsmål?

Udfyld kontaktformularen
og vi ringer dig op hurtigst muligt.


    Hos Stoffer Retail Solutions har vi gennem flere generationer specialiseret os i udvikling og opbygning af smukt, unikt og funktionelt butiksinventar og shop-in-shop i blandt andet Silkeborg, København og Aalborg.