Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

dk-flag​  uk-flag  de-flag

​Messeopbygning og messeinventar​

Hos Stoffer Retail Solutions er vi specialiseret i opbygning af messeinventar i Silkeborg, København, Aalborg og resten af Danmark. Inden for dette område tilbyder vi komplette, individuelle løsninger skabt præcis efter jeres ønsker og behov.

Vi indgår til hver en tid i grundig dialog med kunderne om diverse former for messeopbygning og messeinventar. På denne måde får vi udviklet og skabt de mest funktionelle løsninger til præsentation af jeres produkter.

Fra tegning til messeopbygning

Vi har kompetencerne til at være med hele vejen – lige fra den første skitse af det kommende messeinventar til selve messeopbygningen på standen. Uanset om det er i ind- eller udland, leverer og monterer vi. ​Skulle I ønske vores ekspertise på messeinventarområdet, uden at ønske en messeopbygning eller en komplet løsning, står vi naturligvis også til rådighed i denne forbindelse.

Vi varetager også gerne kontakten med messecentret, så I ikke skal koncentrere jer herom. Her kan din virksomhed læse mere om, hvordan vi kan hjælpe jer med en butiksmontage.

​Mere information om messeinventar

Har du spørgsmål, er du mere end velkommen til at kontakte Stoffer Retail Solutions på telefon

86 84 61 08 eller på e-mail stoffer@stofferretailsolutions.dk, hvor vi står til rådighed med vejledning eller besvarelse af spørgsmål i forbindelse med messeinventar, interiør, podier og lignende til en komplet messeopbygning.

Kontakt os for messeopbygning - vi har alting pakket i vores lastbiler, klar til at rykke ud og være effektive fra dag 1. 

 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Firma

Stoffer Retail Solutions

CVR:​ 26680522

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.