COOKIE- OG PRIVATLIVSPOLITIK

Sådan behandler vi dine persondata

Oplysningspligt til privatkunder, erhvervskunder og enkeltmands – virksomheder ved EU´s nye Persondataforordning af 25. maj 2018.

Den 25. maj 2018 træder EU´s persondataforordning i kraft og i den forbindelse er STOFFER RETAIL SOLUTIONS  forpligtet til at oplyse hvilke persondataoplysninger vi gemmer om vores kunder og hvad vi bruger dem til.

Som udgangspunkt gemmer STOFFER RETAIL SOLUTIONS kun almindelige persondata, som vi har brug for i forhold til at oprette dig som kunde og administrere kunde forholdet. Når du bliver oprettet som kunde hos STOFFER RETAIL SOLUTIONS, behandler STOFFER RETAIL SOLUTIONS som dataansvarlig dine oplysninger iht. EU´s persondataforordning.

Data der indsamles for privatkunder:

  • Navn
  • Adresse
  • Telefonnummer
  • E-mail adresse

Data der indsamles for erhvervskunder og enkeltmandsvirksomheder:

  • Firmanavn, Adresse, Telefonnr., E-mailadresse
  • Navn på kontaktperson
  • CVR nummer

Dine personoplysninger vil ikke blive videregivet til 3. part. Data vil ikke blive brugt til markedsføring, men anvendes udelukkende for at vi kan yde den bedst mulige service over for dig som kunde.

Indsigtsret

Som kunde har du ret til indsigt i hvilke data STOFFER RETAIL SOLUTIONS gemmer om dig og hvad vi bruger dem til.

Henvendelse om indsigt skal ske til: STOFFER RETAIL SOLUTIONS, Hårupvej 12, 8600 Silkeborg eller på mail stoffer@stofferretailsolutions.dk.

Sletning af data

Som udgangspunkt vil alle dine data blive slettet efter 5 år fra udgangen af det år, hvor kundeforholdet ophører.

Godkendelse af håndtering af data

Ved fortsat at være kunde eller oprette sig som kunde hos STOFFER RETAIL SOLUTIONS, godkender du/I vilkårene for håndtering af data.

Du kan læse mere om dine rettigheder i Datatilsynets vejledning på www.datatilsynet.dk.

 

Med venlig hilsen

STOFFER RETAIL SOLUTIONS


Hos Stoffer Retail Solutions har vi gennem flere generationer specialiseret os i udvikling og opbygning af smukt, unikt og funktionelt butiksinventar og shop-in-shop i blandt andet Silkeborg, København og Aalborg.