Indtast din registrerede e-mail:
Indtast ny adgangskode:

Butiksmontage til alle løsninger

Stoffer Retail Solutions ApS er oprindeligt en traditionel håndværkervirksomhed, som nu gennem tre generationer har oparbejdet særlige kompetencer inden for butiksmontage i Silkeborg, Aalborg, København og resten af landet. Vi tilbyder blandt andet løsninger i forbindelse med konceptudvikling, messeopbygning, shop-in-shop, møbelsamling og montage.

Vores shop-in-shop-kunder samt andre franchisetagere følger ofte et overordnet koncept, men også her er vi i stand til at skabe gode løsninger ud fra specifikke tegninger og specifikationer. Her kan din butik eller virksomhed læse mere information om, hvad vi kan tilbyde af​ messeinventar og messeopbygning.

Vi monterer butiksløsninger i ind- og udland

Vores ekspertise inden for butiksopbygning og butiksmontage fører os vidt omkring – både geografisk og fagligt. Vi udfører opgaver i:

  • Tyskland
  • England
  • Skotland
  • Norge
  • Sverige
  • Luxembourg
  • Italien
  • Holland og Østrig
  • Spanien

Vores butiksmontageløsninger er skræddersyet til den enkelte kunde, hvad end det handler om en shop-in-shop, et indkøbscenter, et bibliotek eller andet. 

BoConcept, Trip Trap, Illum, Magasin og Day Birger et Mikkelsen og Bestseller er bare nogle af dem, vi er stolte af at have betjent via butiksmontage over årene og som gensidigt udtrykker tilfredshed med os.

Tillid er kernen i vores varemærke samt et kvalitetsstempel, der fortæller os, at de værdier, vi satser på, er vores vej ind i fremtiden.

Kompetent arkitektarbejde ved butiksmontage

I forbindelse med butiksmontage er vi stolte af at kunne præsentere vores arkitekt, der bidrager med stor erfaring inden for butiks- og messeinventar, inspiration, ideer samt oplæg til brugbare og funktionelle løsninger.

Vores arkitekt tager altid hensyn til kundernes salgsstrategier, ønsker samt den enkelte butiks atmosfære.

Skulle du have spørgsmål til, hvad vi kan tilbyde i forbindelse med shop-in-shop og montage af messestand til din butik, er du velkommen til at kontakte os på telefon 0045 86 84 61 08.Vi holder til i Silkeborg, men kører rundt i hele landet.​

Firma

Stoffer Retail Solutions

CVR:​ 26 68 05 22

Adresse​

Hårupvej 12

8600 Silkeborg